De kleur okergeel is een warme en rijke kleur. Het is ook een geweldige kleur voor mensen die op zoek zijn naar wat warmte in hun huis.

Kleedje okergeel

Het okergele vloerkleed is een interessant decoratiestuk voor in huis. Als je op zoek bent naar een elegant en traditioneel stuk, dan is dit perfect voor je. De kleur past ook goed bij andere kleuren in je huis, dus het zal niet botsen met de andere meubels of muren.

Wat weet jij over een industriële wc? In onze blog vertellen we je er alles over!

Kussen okergeel

Oker is een kleur die al eeuwenlang wordt gebruikt in architectuur en kunst. Vroeger werd het gemaakt van klei, maar tegenwoordig is het meestal gemaakt van synthetische pigmenten.

Het okergele kussen is een geweldige keuze voor mensen die willen slapen op iets zachts en comfortabels dat hen zal helpen de best mogelijke slaap te krijgen.

Wekker okergeel 

Als je op zoek bent naar een wekker met een okergele kleur, dan zijn er veel opties om uit te kiezen.

Enkele voorbeelden van wekkers met een okergele kleur zijn de Lumiko Wekker, Casio Wekker en de Analoge wekker.

Wist je dat hout opbergen helemaal niet zo moeilijk is? In onze blog lees je hoe je dit het beste kan doen!

Plantenpot okergeel 

Okergele plantenpotten zijn een geweldige manier om kleur toe te voegen aan je huis.

Sommige mensen denken misschien dat de kleur te fel is, maar ik denk dat het perfect is voor het lenteseizoen.

Ik hou ervan hoe deze plantenpotten echt opvallen tegen een donkergroene of bruine achtergrond.

Waxinelichtjes okergeel

Oker is een kleur die meestal als bruingeel wordt gezien. Het is vergelijkbaar met de kleur van de bladeren in de herfst. De kleur van oker kan worden omschreven als aards geel. Denk je dat deze waxinelichtjes een goede keuze zouden zijn voor je huis? Dan heb je zeker gelijk, deze gekleurde lichtjes zijn uiteraard een fantastische toevoeging aan je huis.

Vond je dit een interessant artikel? Dan ben je vast ook wel geïnteresseerd in ons artikel over natuurtinten. In onze blog lees je uitgebreid over dit onderwerp.

Write A Comment