Wanneer je toe bent aan een nieuwe badkamer dan heb je de keuze uit heel veel soorten badkamers. Welke stijl badkamer past bij jouw levensstijl? Ga je voor:

·         Familie badkamer

·         Moderne badkamer

·         Stoere badkamer

·         Badkamer in hotelstijl

·         Industriële badkamer

·         Luxe badkamer

·         Badkamer met de nieuwste snufjes

Voor welke badkamer je ook kiest, zorg ervoor dat deze badkamer bij jou past en dat deze dan ook voor langere tijd bij je past. Want als je nu kiest voor een andere badkamer zul je er ook minimaal de komende tien jaar van willen genieten, liefst nog langer als het even kan! 

Badkamers in veel verschillende stijlen. Welke past bij jouw levensstijl?

Wat weet jij over een moderne toiletruimte? In onze blog vertellen we je er alles over!

Ga inspiratie opdien voor de badkamer van je dromen!


Natuurlijk heb je wel een idee hoe de badkamer van je dromen eruit moet zien. Maar is dat ook reëel? Kun je die droombadkamer realiseren met het budget dat je hiervoor hebt gereserveerd? En past jouw droombadkamer in de ruimte die je hebt voor het plaatsen van de badkamer in je huis of moet je hier nog voor uitbreken? Is jouw droombadkamer over tien jaar nog steeds zo fijn om te gebruiken? Door vooraf badkamer inspiratie op te doen weet je precies wat er te koop is aan badkamer meubels, tegels, verwarming en accessoires. Kijk ook eens op de website of vraag het gratis badkamer inspiratieboek aan. Maak een moodboard en plaats daar je voorkeuren op. Als je dan ook gelijk bekijkt of de accessoires die je mooi vind, ook energiezuinig en duurzaam zijn, kan dat ook nog zorgen voor verlaging op de energie rekening. Bovendien houdt je met duurzame elementen ook rekening met het milieu. 

Wist je dat jouw wc een industriële look geven helemaal niet zo moeilijk is? In onze blog lees je hoe je dit het beste kan doen!

Maak zelf een badkamerontwerp of laat een badkamer ontwerp maken


Je kunt op de website eenvoudig een 3D badkamer ontwerp maken met de 3D badkamertool. Daarvoor is het wel belangrijk om de goede maten op te geven en precies aan te geven waar de deur of waar eventueel het raam zit. Ook de afvoer van het toilet en de plaats waar de kranen moeten komen kun je hier aangeven. Waterleidingen zijn nog wel te verplaatsen als alle tegels van de muur af zijn, maar als het tegelwerk blijft zitten en de waterleiding moet worden verlegd dan krijg je leidingen die over de muur lopen en dat zal niet de bedoeling zijn. De afvoer van een toilet verplaatsen kan wel, maar daarvoor zul je veel moeten breken en dat kost veel tijd. Wanneer je liever hulp hebt met het ontwerpen van jouw ideale badkamer dan kun je daarvoor een afspraak maken via de website. Als je een account hebt aangemaakt kun je daar mooi al je gegevens in opslaan. Zo heb je altijd alle gegevens bij de hand! 

Vond je dit een interessant artikel? Dan ben je vast ook wel geïnteresseerd in ons artikel over een Scandinavische badkamer. In onze blog lees je uitgebreid over dit onderwerp.

Comments are closed.