De bijkeuken is een plek waar we al ons eten bewaren. Het kan de meest ongeïnspireerde kamer in huis zijn. Maar met een beetje creativiteit kun je er een ruimte van maken die zowel praktisch als mooi is.

Welke spullen in bijkeuken?

Wat moet er in je bijkeuken? Het is belangrijk om een goed gevulde en georganiseerde bijkeuken te hebben, zodat je altijd een maaltijd kunt bereiden.

Er zijn veel dingen die je in je bijkeuken moet bewaren, maar het is moeilijk om te weten wat er precies in een georganiseerde en goed gevulde bijkeuken gaat. 

Wat weet jij over accessoires in de kleur okergeel? In onze blog vertellen we je er alles over!

Was ophangen bijkeuken?

De voorraadkast is een plek waar je etenswaren bewaart. De keuken is een ruimte waar je kookt, bereidt en serveert. Waarom zou je je was in de keuken willen hangen?

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb liever niet dat mijn schone kleren tussen al mijn vuile vaat en potten komen. Het ruikt niet alleen vies, het ziet er ook rommelig uit. Je kunt je schone kleren het beste in een andere kamer of kast bewaren, zodat ze niet vermengd raken met alle vuile vaat en potten die in de keukenkast staan.

Wist je dat je wc een industriële look geven helemaal niet zo moeilijk is? In onze blog lees je hoe je dit het beste kan doen!

Was ophangsysteem kleine ruimte?

Het is niet nodig om een grote ruimte te hebben om je was op te hangen. Je kunt een kleine ruimte gebruiken en toch dezelfde resultaten krijgen.

Bijkeukens zijn geweldig om de was te doen, maar ze zijn misschien niet de beste om kleding op te hangen. Als je een klein gebied hebt, kun je nog steeds dezelfde resultaten krijgen door deze methode te gebruiken:

  • Hang kleding aanhangers die over de deur van je bijkeuken worden geplaatst
  • Gebruik wasknijpers om kleding op elk beschikbaar oppervlak in je bijkeuken te hangen.

Vond je dit een interessant artikel? Dan ben je vast ook wel geïnteresseerd in ons artikel over hout opbergen. In onze blog lees je uitgebreid over dit onderwerp.

Write A Comment