Design en lifestyleDesign en lifestyle

Geluidsoverlast op kantoor zorgt voor veel uitval van medewerkers en minder productiviteit. Het is dan ook fijn om dit te voorkomen door een akoestische ruimte in een ruimte te plaatsen waarin je ongestoord kunt werken, overleggen of brainstormen. De gebruikers van de box horen de buitenwereld niet en de buitenwereld horen de gebruikers niet. Een echte win-win situatie.

Snel geplaatst

Bovendien is een akoestische box binnen 1 dag geplaatst en hoeft u geen verbouwing uit te voeren waarbij muren worden geplaatst. De akoestische ruimte is al voorzien van de muren, luchtverversing, verlichting en elektrificatie. Kortom: alles wat u nodig heeft. U kunt de ruimte naar eigen wens inrichten en voorzien van een vergadertafel met stoelen of een duo-werkplek om samen met een collega te werken.
Verder is de binnenkant ook vaak aan te passen naar uw wens, zoals het plaatsen van whiteboards (met of zonder uw logo), beeldschermen, akoestische panelen met eigen gekozen prints of accessoires, zoals kapstokken, prikborden, plankjes et cetera. Zo maakt u van deze ruimte ook daadwerkelijk een fijne en uitnodigende plek om in te werken.

Prettige werkomgeving

Een prettige werkomgeving is voor alle partijen fijn. Medewerkers gaan met plezier naar hun werk en werkgevers zien blije en productieve medewerkers die vitaal zijn. Dan is een goede akoestiek echt een must. Geluidsoverlast en de daarbij horende gevolgen zijn te voorkomen met de vele akoestische ruimtes van Deblick, Mikomax, Framery, Bow en vele andere merken. Stuk voor stuk bieden deze akoestische ruimtes een ideale oplossing. Bij het maken van een keuze in de juiste producten voor uw kantoorinrichting komt veel kijken. Daarom adviseren wij u om contact op te nemen met een projectinrichter die u kunt helpen met het maken van de juiste keuze in een akoestische ruimte of andere akoestische oplossingen.

Comments are closed.