Houten keukens zijn een trend in de branche. Ze bestaan al tientallen jaren, maar nu zijn ze terug met een wraak. Houten keuken industrieel is een stijl die perfect is voor diegenen die hun keuken willen laten opvallen, maar ook rustiek en landelijk-chic willen zijn.

Wat is een industriële keuken

Industriële keukens zijn een soort commerciële keukens die worden gebruikt in restaurants, foodcourts en andere plaatsen waar grote hoeveelheden voedsel worden bereid. Ze hebben meestal zeer grote ovens en fornuizen.

Grootkeukens worden vaak gebruikt in fastfoodrestaurants zoals McDonald’s of Subway.

Wat weet jij over een buitenkeuken ? In onze blog vertellen we je er alles over!

Materialen industriële keuken

industriële keukens zijn de ruggengraat van elk restaurant, café of cateringbedrijf. Ze worden gebruikt voor het koken, wassen en bewaren van voedsel. De industriële keuken is een plek waar alle benodigde ingrediënten en keukengerei aanwezig zijn om de gerechten te bereiden.

In dit gedeelte vindt je informatie over de materialen waaruit een industriële keuken bestaat:

  • Houten oppervlakken om aan te werken – Roestvrijstalen oppervlakken om aan te werken
  • Tegels voor vloeren en muren
  • Keukenapparatuur zoals ovens, magnetrons, koelkasten etc.

Wist je dat een vaatwasser resetten helemaal niet zo moeilijk is? In onze blog lees je hoe je dit het beste kan doen!

Kleuren industriële keuken

Industriële keukens kunnen een beetje ontmoedigend zijn als het op kleur aankomt. Ze zijn meestal gemaakt van hout en metaal. De kleuren van de keuken kunnen de keuken maken of breken.

Het eerste dat je moet overwegen, is wat voor soort stemming je wilt dat je keuken oproept. Als je bijvoorbeeld een rustieke uitstraling wilt, gebruik dan donkere kleuren zoals bruin, rood en zwart. Als je een moderne uitstraling wilt, ga dan voor lichtere kleuren zoals wit en grijs.

Het is belangrijk om na te denken over hoe de kleur eruit zal zien in verschillende verlichtingen, omdat verschillende soorten licht het uiterlijk van de kleur op muren of kasten kunnen veranderen.

Industriële keuken accessoires

Industriekeuken accessoires zijn de apparaten en apparaten die de industriële keuken functioneler en efficiënter maken.

Grootkeukens worden veel toegepast in restaurants, cafetaria’s en cateringbedrijven. Ze bieden een ruimte voor voedselbereiding op grotere schaal dan typisch is in een huiselijke omgeving. Industriële keukens kunnen eigendom zijn van het bedrijf dat ze gebruikt of van een derde partij huren.

Industriële keukens hebben veel verschillende soorten accessoires voor gebruik bij koken, koelen en bereiden van voedsel. Enkele voorbeelden zijn ovens, magnetrons, mixers, spoelbakken, vaatwassers, diepvriezers, koelkasten en fornuizen.

Vond je dit een interessant artikel? Dan ben je vast ook wel geïnteresseerd in ons artikel over een boost geven aan je interieur. In onze blog lees je uitgebreid over dit onderwerp.

Write A Comment