Design en lifestyleDesign en lifestyle

De kersttakken in vaas zijn een van de meest populaire kerstversieringen. Ze zijn niet alleen mooi maar ook makkelijk op te hangen. Ze kunnen worden gebruikt voor de decoratie van elke ruimte, of het nu een woonkamer, slaapkamer of hal is.

Wat je nodig hebt is een vaas, wat water en wat kersttakken. Je kunt elke kleur kiezen die je leuk vindt en ze zullen er geweldig uitzien met elk soort decor.

Kersttakken in grote vaas

Grote vazen kunnen gebruikt worden om een feestelijke look te creëren. In de grote vaas kun je kersttakken zetten om je kerstboom nog feestelijker te maken.

Waar kan je kersttakken kopen?

Kersttakken zijn een essentieel onderdeel van een kerstboom. Kersttakken koop je bij elk tuincentrum of boomkwekerij. Je kunt ze ook online kopen bij Amazon, eBay en Etsy.

Hoeveel takken in een vaas?

Het antwoord op deze vraag is niet zo eenvoudig als het lijkt. Je moet rekening houden met de hoogte van de takken, hoe breed ze zijn en hoe diep een vaas is. Bij een grotere vaas kan je uiteraard wat meer takken plaatsen en bij een kleinere vaas wat minder. Wat heel belangrijk om jezelf de vraag te stellen wat ik vind ik zelf het mooist.

Write A Comment