Verlichting is een leuk decoratie item waar je een heleboel leuke alternatieven voor hebt. Zo kan goede verlichting in de tuin s’avonds echt sfeer brengen. Maar wat voor lampen moet ik dan in mijn tuin ophangen? Daar kom ik u bij helpen. Ik heb namelijk een kleine selectie gemaakt van hippe tuin verlichting en sites waar ze te verkrijgen zijn.

Modern design

Voor een moderne buiten lamp zou ik erg aanraden een kijkje te nemen op de online site van www.verlichtmeubilair.nl. Zij verkopen namelijk meubilair items die verlichten in de avond. Zo heb je verschillende poefs, salon tafels, plantenbakken die s’avonds allemaal kunnen verlichten. Dit is niet alleen esthetisch verantwoord ook nog eens erg praktisch.

Wat weet jij over het vervangen van sloten? In onze blog vertellen we je er alles over!

Huiselijk design

Heeft u nou een echt familie huis en tuin en wilt u vooral s’avonds een gezellige sfeer creëren? Dan zou ik aanraden om zogeheten bal string lampen te kopen. Deze kan je makkelijk boven je zit hoek ophangen en zal dan ook niet onnodige ruimte opnemen. Echter ook een goed alternatief voor mensen met een wat kleinere tuin omdat het dus geen ruimte inneemt. Sites zoals www.lightinthebox.nl en bol.com verkopen dit soort items.

Wist je dat een linnenkast monteren helemaal niet zo moeilijk is? In onze blog lees je hoe je dit het beste kan doen!

Grond en Muur verlichting

Wilt u nou alleen een bepaalde muur of een pad benadrukken in uw tuin? Dan zou ik aanraden om voor grond en/of muur verlichting te kijken. Grond verlichting bijvoorbeeld zijn een aantal kleine spotjes die je in de grond kan stoppen die het pad zullen verlichten. Ook in muur verlichting zijn er een heleboel alternatieven.Www.buitenverlichting-expert.nl verkoopt een heleboel verschillende spotjes!

Inspiratie

Heeft u nog steeds geen idee van wat voor verlichting u eigenlijk in de tuin zou willen hebben kunt u online een heleboel inspiratie oplopen. Zo zijn er sites als Pinterest waarbij je alleen maar een engels steekwoord als “Outdoor lighting” hoeft in te typen om vervolgens overspoelt te worden met afbeeldingen. Ook op Etsy heb je veel verschillende soorten producten waaronder buiten lampen. Bij Etsy kan je het echter wel direct bestellen. Hopelijk heb ik u kunnen helpen met handige tips en inspireren met nieuwe ideeën voor de verlichting in uw tuin. Als ik u was zou ik online nog verder onderzoek doen. Tegenwoordig zijn er namelijk zo veel verschillende soorten verlichting online te vinden. Verder nog heel veel succes gewenst en veel decoreer plezier!

Vond je dit een interessant artikel? Dan ben je vast ook wel geïnteresseerd in ons artikel over een berg trampoline. In onze blog lees je uitgebreid over dit onderwerp.

Write A Comment