De Scandinavische badkamer is een modern design dat al geruime tijd bestaat. Het wordt gekenmerkt door zijn eenvoud en functionaliteit.

Wat is een Scandinavische badkamer

Bij de Scandinavische stijl draait alles om minimalisme, strakke lijnen en strakke oppervlakken. De materialen voor de badkamer zijn meestal natuursteen, hout of metaal.

Het staat ook bekend om het gebruik van licht en ruimte – met ramen om natuurlijk licht binnen te laten en open plattegronden om de beschikbare ruimte optimaal te benutten.

Wat weet jij over badkamers in verschillende stijlen? In onze blog vertellen we je er alles over!

Voeg hout, stenen en planten toe voor een Scandinavische badkamer

De Scandinavische stijl wordt steeds populairder vanwege zijn eenvoud, comfort en moderniteit. Naast lichte kleuren en materialen als hout heeft de badkamer vaak veel natuurlijk licht. Dit creëert een gevoel van openheid dat perfect is voor ontspanning.

Tegels die we vaak zien in deze badkamerstijl zijn mat witte tegels en betonlook tegels. Deze worden vaak gecombineerd met een decoratieve tegel. Denk aan visgraat tegels, hexagon tegels of Spaanse tegels in een zachte kleur.

Deze badkamerstijl is populair omdat hij klassiek en gemakkelijk te onderhouden is.

Wist je dat je badkamer Scandinavisch inrichten helemaal niet zo moeilijk is? In onze blog lees je hoe je dit het beste kan doen!

Vond je dit een interessant artikel? Dan ben je vast ook wel geïnteresseerd in ons artikel over moderne toiletruimtes. In onze blog lees je uitgebreid over dit onderwerp.

Write A Comment