Speelruimte onder de trap is een ruimte waar kinderen kunnen spelen en plezier hebben. Het is een goed idee om dit soort ruimte in je huis te creëren als je de ruimte heeft. Je kunt deze ruimte aantrekkelijker maken door er wat kussens, kussens en speelgoed in te leggen.

Ruimte onder trap goed benutten

De ruimte onder de trap wordt vaak verwaarloosd omdat deze nergens voor wordt gebruikt. Maar dit kan een geweldige plek zijn om dingen zoals sportuitrusting, winterkleding of zelfs speelgoed op te bergen. Als je het niet als opslag wilt gebruiken, kun je het schilderen en er een klein speelhoekje van maken voor je kinderen.

Wat weet jij over inspiratie op doen voor de bijkeuken? In onze blog vertellen we je er alles over!

Wat te doen met ruimte onder trap?

De ruimte onder de trap kan worden omgevormd tot een speelhoek voor kinderen. Er zijn een aantal manieren om dit te doen. Je zou een bureau kunnen creëren met opbergruimte voor speelgoed, of je zou een leeshoek kunnen creëren met kussens en boeken.

Om de ruimte comfortabeler en uitnodigend te maken, is het belangrijk dat je de juiste vloer kiest. Misschien wil je vloerbedekking leggen of misschien wil je een vloerkleed gebruiken om het meer als een speelkamer te laten voelen.

Ruimte onder trap 

De ruimte onder de trap gaat vaak verloren. Dit kan een geweldige kans zijn om een klein kantoor te creëren of om dingen zoals speelgoed en games op te slaan.

Wist je dat okergeel combineren helemaal niet zo moeilijk is? In onze blog lees je hoe je dit het beste kan doen!

Ruimte onder open trap inrichten

De ruimte onder de trap wordt vaak verwaarloosd en leeg gelaten. Deze ruimte kan gebruikt worden om een kleine berging te creëren of om waarde toe te voegen aan je eigendom door deze te gebruiken als kantoorruimte.

Je kunt deze ruimte gebruiken voor opslag, maar als je wilt dat het een functionele ruimte is, kun je ook overwegen om meubels zoals planken, een bureau en een stoel toe te voegen. De open trap is niet alleen een doorn in het oog in je huis; ze kunnen worden omgezet in iets moois en functioneels.

Vond je dit een interessant artikel? Dan ben je vast ook wel geïnteresseerd in ons artikel over het interieur in de wc. In onze blog lees je uitgebreid over dit onderwerp.

Write A Comment