Ze zijn immens populair onder kinderen: trampolines. Het is dan ook een heerlijke manier om lekker buiten te zijn en steeds te blijven oefenen om nog meer kunstjes te kunnen doen. Trampolines zijn er in allerlei soorten, maten en van diverse kwaliteit. De trampolines van Berg zijn in veel tuinen in Nederland terug te vinden. Hoe komt dat?

Wat weet jij over het ingraven van een trampoline? In onze blog vertellen we je er alles over!

Kwaliteit

De trampolines van Berg zie je soms jaren in de tuin staan, en nog steeds wordt er regelmatig op gesprongen. Dat komt omdat de gebruikte materialen van hoge kwaliteit zijn. Zo zijn de veren en het frame van stevig materiaal en zit er over de veren een afdekrand die de veren beschermd. Daarnaast zijn de veren afgewerkt met een zinklaag die roest tegengaat. Ook het springdoek (wat geweven is) is van hoge kwaliteit en maakt het trampolinespringen een heel leuke ervaring.

Wist je dat je balkon inrichten helemaal niet zo moeilijk is? In onze blog lees je hoe je dit het beste kan doen!

Veiligheid

Trampolines moeten aan allerlei eisen voldoen. Ook de Berg trampolines worden getest op deze eisen. Daarnaast zorgt de afdekrand over de veren ervoor dat je niet tussen de veren kan vallen, en is er (zeker handig voor de jongere springer) een net verkrijgbaar wat je om de trampoline heen zet. Hierdoor voorkom je dat je van de trampoline af valt.
Alle onderdelen van de trampoline zijn stevig en betrouwbaar. De dikke en stevige poten geven ook een veilig gevoel.

Voor iedereen

Of je nu jong bent of al wat ouder: trampolinespringen is voor iedereen. Het is de ideale mogelijkheid om aan je conditie te werken. Wil je echt actief gaan springen dan heeft Berg trampolines de Sports Series. Deze trampolines van diverse afmetingen en bieden net dat beetje extra wat de hobby-trampoline niet heeft: iets meer comfort, nog iets meer kwaliteit en dus heel geschikt om lekker in je achtertuin aan je conditie te werken.

Vond je dit een interessant artikel? Dan ben je vast ook wel geïnteresseerd in ons artikel over de beste tips voor de tuin. In onze blog lees je uitgebreid over dit onderwerp.

Write A Comment