Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring? Dan is waarschijnlijk een Auping boxspring iets voor jou! De Auping boxspring neemt namelijk enorm veel voordelen met zich mee. Auping heeft een zeer luxueuze boxspringscollectie, en dat merk je direct in het slaapcomfort. Als je in het bed gaat slapen, voelt het alsof je in een hotel slaapt. Dat wil je toch wel iedere nacht meemaken? In dit blog artikel willen we je graag meer vertellen over de voordelen van een Auping boxspring.

Wat weet jij over een linnenkast? In onze blog vertellen we je er alles over!

Extreem goed slaapcomfort

Een van de eerste voordelen van een Auping boxspring is dat het ligcomfort als erg prettig wordt ervaren. Dit komt doordat het bed is voorzien van meerdere lagen. Het bed heeft een onderstel dat gemaakt is van hoogwaardige materialen. Daarbovenop komt het matras van de boxspring te liggen. Deze werkt met een slim fixeersysteem. Hierdoor kun je erg gemakkelijk kiezen voor een passende topper. Door het fixeersysteem verschuift de topper niet op het matras. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat de topper niet kan verschuiven en je hem dus niet continu goed hoeft te gaan leggen. De topper zorgt er ook nog eens voor dat het bed beter ventileert en langer mee gaat. Het matras onder de topper wordt namelijk minder snel beschadigd, waardoor de levensduur van het matras mooi verlengt wordt!

Wat zijn de voordelen van een Auping boxspring?

Gestoffeerde hoofdborden bij het bed

Een ander voordeel van een Auping boxspring is dat je hem gemakkelijk overal in de ruimte kunt plaatsen. Je kunt namelijk bij Nachtrust verschillende hoofdborden kiezen voor je boxspring. Al deze hoofdborden worden gestoffeerd aan beide kanten, zodat je het bed ook in het midden van de ruimte kunt zetten. Het voordeel aan een hoofdbord is dat je er zeer fijn tegenaan kunt gaan zitten. Hierdoor geniet je van de comfort van het bed terwijl je bijvoorbeeld met je laptop bezig bent of een film kijkt.

Wist je dat je slaapkamer een hotel chique tintje geven helemaal niet zo moeilijk is? In onze blog lees je hoe je dit het beste kan doen!

Enkel het beste voor je situatie

Auping is een merk dat veel maatwerk levert. Het is voor ieder persoon anders hoe de beste nachtrust behaald kan worden. Het voordeel aan Auping boxsprings is dat je het voor een zeer groot gedeelte zelf in kan delen. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk het materiaal in het matras kiezen en verschillende upgrades aan het bed geven. Door bijvoorbeeld een topper toe te voegen, verbeter je direct het slaapcomfort van het bed. Daarnaast kun je een Auping boxspring ook in een elektrische variant nemen. Op deze manier kun je gemakkelijk een boek kunt lezen of tv kijken vanuit jouw bed. Kortom, Auping heeft oneindig veel mogelijkheden om een boxspring te vormen naar jouw wens!

Vond je dit een interessant artikel? Dan ben je vast ook wel geïnteresseerd in ons artikel over een blauwe slaapkamer muur. In onze blog lees je uitgebreid over dit onderwerp.

Comments are closed.